Ervaringen van anderen

reviews

Wat andere klanten vinden

"Weer een prettige ontspannen massage. Helemaal zen, TOP. Sandra is prettig in contact, geeft je een ontspannen gevoel, de mogelijkheid om tot rust te komen. Kom zeker nog een keer terug."
" In eerste instantie lastig om te ontspannen. Sandra is het toch gelukt na wat simpele massagetechnieken. Voetmassage gaf ontspanning en rust en Sandra gaf goede uitleg."
"Voor mij hebben de massages heel veel verlichting gegeven ivm fibromyalgie en artrose. Sandra denkt ook mee en geeft goede voorlichting en informatie. Voor mij een verbetering in mijn leven."
"Het was een half uurtje, vond het moeilijk om me helemaal over te geven. Maar vond de ervaring helemaal goed en de manier van masseren aangenaam. De muziek had ook een fijne invloed en het enthousiasme van Sandra vond ik erg fijn. Dus TOP!"
"Sandra zorgt vanaf de 1e minuut van het contact voor een warme open sfeer. Op een rustige manier legt zij uit wat ze gaat doen. Ze vraagt maar luister ook vooral wat meteen al zorgt voor een vertrouwd gevoel. De massage heb ik als zeer rustgevend en ontspannen ervaren. Hier droeg de prettige omgeving zeker aan bij, net als Sandra als persoon natuurlijk."
"Samengevat: genoten van de massage. Normaal houd ik er niet van als mijn voeten worden aangeraakt. Maar jij wist jouw weg naar binnen te vinden. Ik voel mij heerlijk ontspannen momenteel en zal zo heerlijk slapen."
"Namens mijn dochter van 5, die vind de massages stiekem erg fijn. Nu er vanwege de lockdown niet gemasseerd mag worden vraagt ze me regelmatig wanneer ze weer voetjes mag gaan friemelen. Onbewust denk ik dat ze er toch stiekem wel iets aan heeft en wat rustiger in haar hoofdje wordt. Dus als Sandra weer mag zal ook mijn dochter snel weer een plekje willen krijgen."

Wil jij ook een behandeling ervaren. Neem dan contact op.