massages gericht op rouwverwerking, Rouwen kun je omschrijven als het verwerken van het verlies dat we ervaren hebben. Voetreflex therapie helpt de cliënt te ondersteunen en helpt om emoties toe te staan en de liefde die eraan vooraf ging te erkennen. Verlies verwerken kost energie en de persoon die rouwt kan zich uitgeput voelen. Voetreflex therapie biedt de cliënt ondersteuning om de pijn en lijden te verdragen en te verwerken.
Familie opstellingen en voetreflex plus, systemisch werk. Achter ieder mens staat een grote familie die zich tot in vele generaties uitstrekt. De oudere generatie vormt de basis waarop de jongere generatie zijn toekomst bouwt.
met massages en voeding. De Chinese Voetreflex gedachte spreekt niet van overgewicht maar gebrek aan evenwicht en balans. De disbalans kan veroorzaakt worden door stofwisselings – of psychologische problemen soms ook door een verkeerde leefstijl. Met gerichte massages die de spijsvertering ondersteunen, leefstijl en voedingsadvies werken we aan meer balans. Heel effectief voor mensen die met een dieet bezig zijn en die extra gestimuleerd willen worden