Leuk je te ontmoeten!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Omdat het fijn is om te weten waar je terecht komt zal ik mijzelf even voorstellen.

Mijn naam is Sandra van Aart, getrouwd met Jack en trotse moeder van een dochter Imke en zoon Mats
Door mijn werk als verpleegkundige weet ik hoe belangrijk gezondheid voor je is. Ik zie ook in het reguliere traject dat we soms wat missen in onze manier van willen genezen.

Toen ik hoorde van voetreflexmassage was mijn interesse direct gewekt. De Chinese geneeswijze sprak mij direct aan omdat ze naar de mens in zijn totaliteit kijken. Lichaam en geest zijn 1.

 Ik heb de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus therapeut op HBO niveau bij Total Health Academy gevolgd. Deze opleiding is uniek in Nederland, omdat zij Westerse en Traditionele Chinese massagetechnieken combineert. Deze combinatie versterkt de kwaliteit en mogelijkheden van de behandelingen. Daarnaast heb ik diverse vakverdiepende modules gevolgd die je kunt nalezen in mijn CV.

Inmiddels maak ik een mooie combinatie met het werken als verpleegkundige en het werken als natuurgeneeskundige therapeut. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik tevens als vrijwilliger op de afdeling oncologie van het Elisabeth-TweeStedenZiekenhuis (locatie TweeSteden) in Tilburg patiënten mag masseren om ze even wat ontspanning te kunnen geven in hun heftige proces.

Ik geloof heel erg in de kracht van ontspanning en vanuit deze visie worden de massages ook gegeven. Ontspanning is geen luxe, maar echt nodig om je lichaam tijd te geven om te herstellen. Op die manier zorg je goed voor jezelf, kunnen klachten verminderen en voel je je weer heerlijk ontspannen.

Het geeft mij ontzettend veel energie als jij tevreden, ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaat, daar wordt ik blij van!

Je bent van harte welkom in mijn knusse praktijk aan huis in Alphen.

Lieve groet, Sandra

Mocht je interesse gewekt zijn en wil je graag zelf ervaren wat een ontspannende voetreflex massage of therapeutische voetreflex massage voor je kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.

Welcome to our professional spa salon where you can find any type of treatment for your specific needs or preferences!